Om bunky

Bunky blev grundlagt i Danmark i 2015, har base i København og er et troværdigt bolignetværk for danskere og internationale som ønsker at leje eller udleje lejligheder eller værelser i hele Danmark. Formålet er at ændre måden, hvorpå kontakten tages til udlejer eller boligsøgende. Bunky fungerer både på computer, telefon og tablet.

Vi har fundet en ny måde at skabe kontakt mellem udlejer og lejer. Du som udlejer behøver ikke længere at blive lagt ned med irrelevante henvendelser, når du lægger et opslag om et lejemål ud på nettet. Udlejeren får en liste over matches, som der derefter kan tages kontakt til. Man kan vel kalde det tinder for boligsøgende. Det har vi det helt fint med.

Vi lægger vægt på, at der er tale om en helt nyt måde at søge lejeboliger eller værelser på i Danmark. At man som lejer ikke skal bruge flere hundrede kroner på diverse online boligportaler uden resultat. At man som udlejer ikke skal være bange for at blive bombarderet med henvendelser, bare fordi man poster et opslag om et ledigt lejemål. Vi har lagt fokus på at tage hånd om både udlejer og lejer og sørge for at kommunikationen sker på en smartere og mere tidsbesparende måde.

Vi har ikke opfundet den dybe tallerken, men blot lappet de huller der er i de nuværende boligportaler på markedet. Vi ønsker ikke at udsætte lejerne for at blive skuffede over at have skrevet til en udlejer, for så at finde ud af at lejemålet allerede er udlejet – eller at henvendelsen blot forsvandt i mængden. Kort fortalt er vores mål at mindske skuffelse, frustration og udgifter for boligsøgende.

Bunky danner et ”match” ud fra de kriterier og boligønsker der er defineret. Udlejer får en match-liste over de lejere, der bedst matcher kriterierne. Når det rette match er fundet, kan udlejer starte kontakten.
Fordelen for lejere er, at de blot skal oprette en profil på bunky.dk for at optræde i listen over mulige matches. Det kan ses som at skrive sig op hos en boligforening – bare for værelser og lejelejligheder i hele landet i stedet.

Kort sagt er bunky enkelt, effektivt og innovativt!